U Ćupriji održano Republičko takmičenje u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola

OGNjEN BIDžIĆ IZ VLASOTINCA ŠAMPION SRBIJE U BOKSU
april 10, 2023
SPORTSKI SAVEZ OPŠTINE VLASOTINCE NAJBOLJI SPORTSKI SAVEZ U SRBIJI
maj 26, 2023
Show all

U Ćupriji održano Republičko takmičenje u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola

Republičko takmicenje u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola održalo se 24.maja. u Ćupriji na atletskom stadionu.

Iz dve osnovne vlasotinačke škole učestvovali su učenici OŠ Siniša Janić u pojedinačnoj konkurenciji Kristina Milenković za učenike 5.i 6. razreda u skoku u dalj i osvojila je 6.mesto, Marija Milosavljević za učenike 5. i 6.razreda u kugli takođe 6.mesto.

U pojedinačnoj konkurenciji iz OŠ 8.oktobar učestvovali su Bogdan Ilić u skoku u dalj za učenike 5.i 6.razreda i osvojio je 6.mesto dok je Vuk Cvetković u trci na 300m osvojio 8.mesto za učenike 5. i 6.razreda.

OŠ 8.oktobar u ženskoj konkurenciji u ekipnom plasmanu osvojila 7.mesto. U toj ekipi nastupale su: Natalija Stojadinovic na 100m 7.mesto, Nikolina Đikić na 300m 7. mesto, Nikolina Filipović na 600m 2.mesto, Aleksandra Ivković skok u dalj 6.mesto, Anđela Stanković skok u vis 3.mesto, Marija Dimitrijević bacanje kugle 4.mesto I štafeta ( Anđela Stanković, Natalija Stojadinović, Nikolina Đikić, Aleksandra Ivković) 7.mesto.

Svi učesnici republičkog takmičenja bili su pobednici opštinskog prvenstva ( Vlasotince), okružnog ( Leskovac) i međuokružnog prvenstva u Pirot.