SPORTSKI SAVEZ OPŠTINE VLASOTINCE IZABRAO NAJBOLJE U 2022.GODINI

Izbor za najuspešnije sportiste i ekipe za 2022. godinu
decembar 12, 2022
Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević na pripremama kadetske bokserske reprezentacije Srbije
januar 23, 2023
Show all

SPORTSKI SAVEZ OPŠTINE VLASOTINCE IZABRAO NAJBOLJE U 2022.GODINI

Na tradicionalnoj manifestaciji koja se održava krajem svake godine Sportski savez je izabrao najbolje u godini na izmaku.

Prisutnima su se obratili predsednik opštine Vlasotinca Bratislav Petrović i predsednik saveza Milan Ristić i poželeli još više uspeha u sledećoj godini svim klubovima i čestitali nagrađenima.

Nagrađeni su sledeći sportisti, klubovi i saradnici saveza:

  • Najbolji sportista u 2022.godini je Bogdan Zdravković iz Atletskog kluba Vlasotince,
  • Najbolja sportiskinja je Anđela Đikić iz Atletskog kluba Vlasotince,
  • Najbolji klub godine je ORK Vlasotince član Super B lige Istok-Zapad,
  • Posebno priznanje za sportski rezultat ostvaren u sportskim organizacijama van teritorije opštine Vlasotince u 2022.godini dobio je Stevan Stamenković, kondicioni trener Odbojkaški kluba „Fino Kaposvar“ iz Mađarske.
  • Najbolji trener u tekućoj godini je Aleksandar Cecić iz Ženskog rukometnog kluba Vlasotince,
  • Najbolji sportski radnik je Saša Ilić iz Sportskog udruženja Rosulja(Klub malog fudbala) .

Nagrađene su i mlade sportske nade :

Veljko Stamenković-FK Vlasina, Nikola Momčilović – Šahovski klub Vlasotince, Janja Stojiljković-SU Pokret, Julija Mančić-ŽFK Rosulja2014, Una Gligorijević-AK Vlasotince, Kristina Milenković- AK Vlasotince, Mateja Ignjatović- KBK Vlasotince, Luka STOJKOVIĆ-OKK Vlasotince, Mihajlo Stojiljković-Su Akademija Vlasotince.

  • Posebna priznanja za razvoj sporta u opštini Vlasotince su dobile i uspešne sudije Stefan Đokić-sudija Prve lige u fudbalu i Ivan Golubović-nacionalni rukometni sudija.
  • Nagrađeni su i saradnici saveza za doprinos u razvoju sporta:Opština Vlasotince, Sportski rekreativni centar,, Vlasina,“ kao i Samostalna zanatska radnja Rollopro za saradnju u organizovanju noćnog turnira u malom fudbalu“ Vlasotince 2022″..

Nagrade su uručili Predsednik opštine Vlasotinca Bratislav Petrović, Predsednik SO Vlasotinca Milan Jović, predsednik saveza Milan Ristić i Generalni sekretar saveza Dalibor Momčilović.

Zahvaljujemo se i čestitamo svim nagrađenima, svima koji su bili prisutni i uveličali svojim prisustvom ovu tradicionalnu manifestaciju.