Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević na pripremama kadetske bokserske reprezentacije Srbije

SPORTSKI SAVEZ OPŠTINE VLASOTINCE IZABRAO NAJBOLJE U 2022.GODINI
decembar 29, 2022
MARJAN STANKOVIĆ POBEDNIK TRADICIONALNOG SVETOSAVSKOG ŠAHOVSKOG TURNIRA ZA AMATERE
januar 30, 2023
Show all

Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević na pripremama kadetske bokserske reprezentacije Srbije

Dva kadeta bokserskog kluba „Arena“ Vlasotince Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević, dobili su poziv selektora kadetske reprezentacije Srbije g. Nenada Vasiljevića, da sa najboljim kadetima Srbije odrade bazične pripreme u Banji Koviljači.

Bokserski savez Srbije organizovao je pripreme reprezentativcima Srbije u trajanju od dve nedelje, kako bi se reprezentativci pripremili za predstojeće domaće i međunarodne turnire koji ih očekuju u toku 2023. godine. Uz selektora Vasiljevića pripreme reprezentacije vode treneri Ivan Popović i trener sa Kube Granado Rancel.

“Veoma smo zadovoljni što su dva člana našeg kluba dobila mesto u kadetskoj reprezentaciji Srbije. Već nekoliko godina u kontinuitetu članovi našeg kluba postali su redovni članovi reprezentacije Srbije, što samo po sebi dovoljno govori o ozbiljnosti i stručnosti u radu sa decom u našem klubu. Zahvaljujemo opštini Vlasotince koja prepoznaje ozbiljnost u našem radu i koja nam obezbeđuje neophodne uslove kako bi nesmetano mogli da radimo stručni deo sa decom. Zahvaljujući našem neumornom svakodnevnom angažovanju uspeli smo da među 20 reprezentativaca budu naša dva člana, a to je za jednu malu opštinu sa juga Srbije svakako ogroman uspeh” – rekao je Ivan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.