ORAŠJE POBEDNIK „SEOSKIH IGARA SPORTSKOG SAVEZA SRBIJE“ U BATULOVCU

Sportski savez opštine Vlasotince proglasio najbolje u ovoj godini
decembar 25, 2021
PREKO 450 OSNOVACA NA TAKMIČENJU ,,DUNAV OSIGURANJA SPORTSKIH IGARA MLADIH“ U VLASOTINCU
jun 9, 2022
Show all

ORAŠJE POBEDNIK „SEOSKIH IGARA SPORTSKOG SAVEZA SRBIJE“ U BATULOVCU

𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀𝗸𝗶 𝘀𝗮𝘃𝗲𝘇 𝗼𝗽š𝘁𝗶𝗻𝗲 𝗩𝗹𝗮𝘀𝗼𝘁𝗶𝗻𝗰𝗲 je dana 14.05.2022 godine u selu Batulovce drugu godinu zaredom organizovao sportsku manifestaciju pod nazivom Seoske igre Sportskog saveza Srbije.
Učešće su uzela četiri sela sa teritorije naše opštine i to:Ladovica, Gložane, domaćin Batulovce i Orašje kojima se zahvaljujemo na učešću i druženju po toplom vremenu.
Posle višečasovnih borbi i nadmetanja u fudbalu, odbojci, narodnom rvanju, nadvlačenju konopca i štapa, bacanju kamena, šahu, obaranju ruku, trčanju poligona sa preprekama, skoku u dalj, skakanju u džaku konačni plasman je bio sledeći:
1.mesto Orašje,
2.mesto Batulovce,
3.mesto Ladovica i
4.mesto Gložane
Pobednička ekipa odnosno selo Orašje predstavljaće našu opštinu na Okružnom takmičenju u Surdulici i želimo im puno sreće u daljem takmičenju.
Dugujemo zahvalnost Sportski savez Srbije koji je pokrovitelj ovog takmičenja i čiji su predstavnici čitavog dana bili sa nama na terenu u Batulovcu i potrudili se da sve protekne u najboljem redu.
Takođe zahvaljujemo se na podršci opštini Vlasotince, Kulturni centar Vlasotince i domaćinu MZ Batulovce kao i sredstvima javnog informisanja.