Sportski savez opštine Vlasotince proglasio najbolje u ovoj godini

FSO Vlasotince izabrao najbolje
decembar 11, 2021
ORAŠJE POBEDNIK „SEOSKIH IGARA SPORTSKOG SAVEZA SRBIJE“ U BATULOVCU
maj 22, 2022
Show all

Sportski savez opštine Vlasotince proglasio najbolje u ovoj godini

Na tradicionalnoj manifestaciji koja se održava krajem svake godine Sportski savez je izabrao najbolje u tekućoj godini.
Prisutnima su se obratili predsednik opštine Vlasotinca Bratislav Petrović i predsednik saveza Milan Ristić i poželeli još više uspeha u sledećoj godini svim klubovima i čestitali nagrađenima.
Nagrađeni su sledeći sportisti, klubovi i saradnici saveza:
• Najbolji sportista u 2021.godini je Bogdan Zdravković iz Atletskog kluba Vlasotince,
• Najbolja sportiskinja je Anđela Dinić iz Šahovskog kluba Vlasotince,
• Najbolji klub godine je ORK Vlasotince,
• Posebno priznanje za veliki rezultat na takmičenju dobio je Živan Šušulić iz Šahovskog kluba Vlasotince za osvojeno treće mesto sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu u rešavanju šahovski problema održanom u Rodosu,
• Najbolji trener u tekućoj godini je Miloš Mitov iz Atletskog kluba Vlasotince,
• Najbolji sportski radnik je Radovan Stanković iz Fudbalskog saveza opštine Vlasotince.
Nagrađene su i mlade sportske nade :
Danilo Miljković-FK Vlasina, Mihailo Momčilović – Šahovski klub Vlasotince, Helena Todorović-SU Pokret, Luka Todorović-FK Mladost, Sara Stanković-ŽFK Rosulja2014, Dušan Todorović-AK Vlasotince, Anđela Đikić- AK Vlasotince, Darko Jovanović- KBK Vlasotince i Mihajlo Stojiljković-Su Akademija Vlasotince.
• Posthumno priznanje dobio je Dušan Krstić za razvoj odbojke u opštini Vlasotinca.
• Nagrađeni su i saradnici saveza za doprinos u razvoju sporta:Opština Vlasotince, Kulturni centar Vlasotince, Sportski rekreativni centar,, Vlasina,“, Turistička organizacija opštine Vlasotince kao i Mesna zajednica Ladovica za saradnju u organizovanja Seoskih igara Sportskog saveza Srbije.
Nagrade su uručili Predsednik opštine Vlasotinca Bratislav Petrović, predsednik saveza Milan Ristić i Generalni sekretar saveza Dalibor Momčilović.
Zahvaljujemo se i čestitamo svim nagrađenima, svima koji su bili prisutni i uveličali svojim prisustvom ovu manifestaciju.