NA REGIONALNOM FINALU U BORU, TRI PEHARA ZA NAŠE PREDSTAVNIKE

123 OSNOVACA IZ NAŠE OPŠTINE NA OTVARANJU SPORTSKIH IGARA MLADIH NA TRGU REPUBLIKE
maj 24, 2024
LADOVICA POBEDILA NA SEOSKIM IGRAMA U BOLJARU
jun 16, 2024
Show all

NA REGIONALNOM FINALU U BORU, TRI PEHARA ZA NAŠE PREDSTAVNIKE

Danas je u Boru održano regionalno finale Plazma Sportskih igara mladih na kojem su učestvovale ekipe i pojedinci iz naše opštine.

U konkurenciji vršnjaka iz Bora, Kruševca, Leskovca,Lebana,Niša, Soko banje, Kuršumlije,Bojnika naši osnovci su imali zapažene rezultate.

U trci na 60metara Salvador Milenković osvojio je prvo mesto i plasman na Državno finale koje će se održati na Zlatiboru,Dunja Stojiljković je u foto finišu za par milimetara bila četvrta.

U igri između dve vatre ekipa Vulkani iz OŠ Siniša Janić bila je odlična i osvojila drugo mesto, a Avanturistička ekipa iz OŠ Braća Milenković iz Šišave u mlađoj konkurenciji bila je četvrta.

U basketu OŠ 8.Oktobar osvojila je visoko treće mesto.

Fudbaleri OŠ 8.Oktobar ispali su u četvrtfinalu u Coca Cola kupu, baš kao i ekipa Albatros iz OŠ Siniše Janić u malom fudbalu.

Odbojkašice iz OŠ 8.Oktobar poražene su od ekipe iz Medveđe takođe u četvrtfinalnom duelu.

Prva tri mesta dobila su pehare, a samo pobednička ekipa u ekipnim sportovima se kvalifikovala za državno finale dok u trci na 60metara po dvoje prvoplasiranih idu na Zlatibor.

Zahvaljujemo se i čestitamo deci koja su učestvovala po toplim vremenskim uslovima na dobrom ponašanju, nadamo se da su se lepo zabavila,a hvala i njihovim pratiocima odnosno nastavnom osoblju na lepom druženju.