123 OSNOVACA IZ NAŠE OPŠTINE NA OTVARANJU SPORTSKIH IGARA MLADIH NA TRGU REPUBLIKE

PREKO 450 UČESNIKA NA TAKMIČENJU ,, PLAZMA SPORTSKIH IGARA MLADIH“ U VLASOTINCU
maj 19, 2024
NA REGIONALNOM FINALU U BORU, TRI PEHARA ZA NAŠE PREDSTAVNIKE
jun 13, 2024
Show all

123 OSNOVACA IZ NAŠE OPŠTINE NA OTVARANJU SPORTSKIH IGARA MLADIH NA TRGU REPUBLIKE

Danas je u Beogradu na Trgu Republike od 11 časova veliki broj osnovaca iz naše opštine prisustvovao svečanom otvaranju 11.sezone najveće sportske – amaterske manifestacije u Evropi – Sportskih igara mladih za ovu godinu.

Sitna kiša i promenljivo vreme u tom intervalu nije uticalo na raspolaženje naše grupe.Prisutnima se obratio najpre predsednik igara Zdravko Marić, a igre su otvorile svečano naše reprezentativke u odbojci Tijana Bošković i Maja Ognjenović.

Podsećamo, kod nas je ovo takmičenje održano treću godinu uzastopno prošlog petka na stadionu FK Vlasine gde je učestvovalo preko 500 takmičara i najbolji sa opštinskog takmičenja dobili su priliku da prisustvuju današnjem zvaničnom otvaranju igara.Pobednici će vrlo brzo već 13.juna ići za Bor na Regionalno takmičenje.

Današnje prisustvo otvaranju igara je plod izuzetne saradnje Sportskog saveza opštine Vlasotince odnosno kordinatora igara za našu opštinu Dalibora Momčilovića i predsednika Saveza Saše Đokića sa menadžmentom Sportskih igara mladih koji su pokrili sve troškove putovanja, obezbedili hranu deci i ulaznice za zoološki vrt.

Zahvaljujemo se ovim putem Sportske igre mladih Srbija i nadamo se da ćemo i u narednom periodu imati dobru saradnju, zahvaljujemo se i osnovnim školama na saradnji jer IGRE SU ZAKON!