LADOVICA POBEDILA NA SEOSKIM IGRAMA U BOLJARU

NA REGIONALNOM FINALU U BORU, TRI PEHARA ZA NAŠE PREDSTAVNIKE
jun 13, 2024
Show all

LADOVICA POBEDILA NA SEOSKIM IGRAMA U BOLJARU

Danas su u selu Boljare u organizaciji Sportskog saveza opštine Vlasotince, Sportskog saveza Srbije i MZ Boljare održane četvrtu godinu zaredom u našoj opštini Seoske igre Sportskog saveza Srbije.
Učešće su uzele ekipe Boljara, Ladovice, Gložana i Batulovca.

Na samom otvaranju prisutnima se obratio član opštinskog veća opštine Vlasotince za sport Dragiša Miljković kao i predsednik Sportskog saveza opštine Vlasotince Saša Đokić, a intonirana je i himna Republike Srbije, a kulturní program je upotpunilo i KUD Sveta Trojica iz Boljara.

Takmičenje po toplim vremenskim uslovima je održano u deset disciplina:mali fudbal, odbojka,obaranje ruku, poligonu, trci u džakovima, skoku u dalj, nadvlačenju konopca, nadvlačenju štapa, bacanju kamena i šahu.

Na kraju posle održanih svih takmičenja pobedu je odnela Ladovica, ispred ekipa Batulovca, Boljara i Gložana.Ladovica će reprezentovati našu opštinu na Regionalnom finalu sredinom avgusta meseca,a grad ili opština domaćin biće poznat u narednim danima.

Sve ekipe su dobile sportsku opremu u vidu lopti, a prva tri mesta dobila su i pehare.

Čestitamo svim ekipama na učešću po teškim vremenskim uslovima, dobrom ponašanju, a čestitamo i MZ Boljare na odličnom domaćinstvu.

Zahvaljujemo se još jednom Sportski savez Srbije što nam je omogućio da i ove godine organizujemo ovu vrstu takmičenja.