DEČIJA IGRA I RADOST POBEDILI NA „LIGI MALIH ŠAMPIONA“

VLASINA PORAŽENA U MEŠEVU, PROGRESU OPŠTINSKI DERBI, POBEDE KOŠARKAŠA I RUKOMETAŠICA
mart 19, 2024
PREKO 450 UČESNIKA NA TAKMIČENJU ,, PLAZMA SPORTSKIH IGARA MLADIH“ U VLASOTINCU
maj 19, 2024
Show all

DEČIJA IGRA I RADOST POBEDILI NA „LIGI MALIH ŠAMPIONA“

U organizaciji Sportskog saveza opštine Vlasotince, a zahvaljujući Sportskom savezu Srbije i Savezu za predškolski sport i fizičko vaspitanje juče je po prvi put kod nas održana „Liga malih šampiona“.
Takmičenje je otvorio predsednik opštine Vlasotinca Bratislav Petrović, a prisutnima su se obratili i predsednik našeg saveza Saša Đokić i predsednik Saveza za predškolski sport i fizičko vaspitanje Goran Vještica.

Zahvalnice za doprinos i unapređenju sporta u opštini Vlasotince Sportskom savezu Srbije, Savezu za predškolski sport i fizičko vaspitanje, opštini Vlasotince, PU Milka Dimanić, SRC Vlasina uručili su generalni sekretar saveza Dalibor Momčilović i predsednik saveza Saša Đokić.

Učešće je uzelo oko 180 dece iz Predškolske ustanove Milka Dimanić, a najbolji kod predškolaca u motoričkom poligonu bila je ekipa Cvetića, a u štafetnoj trci na 20.000cm ekipa Vrapčića.

U starijoj grupi u disciplini motorički poligon najbolja je bila ekipa Zvezdice, a u štafetnoj trci na 20.000cm najbolja je bila ekipa Vrapčića i te dve ekipe učestvovaće na državnom finalu krajem septembra meseca u Beogradu.

Sva deca dobila su medalje i zahvalnice i pokazala su zavidne motoričke veštine što je rezultat rada u nedeljama iza nas, a nastavićemo i u narednom periodu sa vežbama kako bi naši mališani bili još vispreniji i spremniji.

Nadamo se da će „Liga malih šampiona“ u narednim godinama postati tradicionalno takmičenje Sportskog saveza opštine Vlasotinca i da će okupljati kao i ovoga puta veliki broj dece.

Zahvaljujemo se vaspitačima iz PU Milka Dimanić na saradnji, Domu zdravlja Vlasotince što nam je izašao u susret i pregledao svu decu i roditeljima što su došli u velikom broju i dali podršku deci.